• placeholder 01
  • Het kleurenpalet dat ik in gedachten heb is..

  • De ruimte die ik ga schilderen…

  • De ondergrond is…

Woonkamer met zachtroze muren en een grijze sofa

Sweet Embrace™ - Levis Kleur van het Jaar 2024

Al meer dan 20 jaar vertalen onze kleurexperts wereldwijde trends naar een Kleur van het Jaar die de stemming van het moment vastlegt. Sweet Embrace™ is een vriendelijke en zachte tint die een positief gevoel in onze levens brengt. 

Levis leef je kleur

Levis Kleurtester

Krijg nu 3 kleurtesters voor de prijs van 1 dankzij de tijdelijke actie. De échte verfkleur op je muur zien geeft vertrouwen. Gebruik de promocode "1plus2"

Levis Ambiance

Kan je huis wat kleur gebruiken? De schitterende HD-kleuren van Levis Ambiance brengen je muren tot leven!

Levis Easyclean

Levis Easyclean is een compleet assortiment van kwalitatieve muurverf en lak die perfect afwasbaar is en goed bestand tegen vlekken en stoten. Zodat jij thuis dat kan doen waar je thuis voor bedoeld is, namelijk voluit leven.

Levis white+

Levis White+ - niet zomaar wit

Het White+ assortiment van Levis bestaat uit hoogwaardige witte muurverven met een plus. Iedere variant beschikt over een andere unieke en innovatieve eigenschap, zodat jij voor elke schilderklus zeker bent van het allerbeste resultaat.

Flexa Creations

Colores del Mundo

Colores del Mundo nodigt jou uit voor een boeiende reis door een wereld vol kleur. Een reis met vijf etappes en vijf kleurlijnen: Passionate Argentina, Energizing Ireland, Positive Thailand, Balanced Finland en Relaxed Australia.

Levis Ambiance Trend Collection 2023

Ambiance Trend Collection 2023

De Ambiance Trend Collection 2023 is geïnspireerd op weelderige tuinen en bossen, voor een onmiddellijke band met de natuur. De tinten van groen, bruin en zacht lila gaan perfect samen met natuurlijke materialen en kamerplanten én met de Kleur van het Jaar 2023, Wild Wonder. 

Welke verf kies ik best?

Welke verf kies ik best?

Schilderen doe je niet elke dag, dus wil je een topresultaat waarmee je voor lange tijd goed zit. Alles begint bij de juiste verf. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze, zodat je vele jaren kan genieten van een perfect geverfd interieur.

true colours

Levis True Colours

True Colours staat voor de favoriete Levis kleuren van Belgen met een bijzondere smaak. Creatievelingen die professioneel actief zijn in verschillende domeinen – stylisme, bloemsierkunst, patisserie, graffiti, horeca, design, fotografie – en allemaal een speciale band hebben met kleur. 

Levis Atelier

We hebben alles in huis wat je nodig hebt om te beginnen aan jouw klus. Vlekkeloos kunnen we het niet maken, wel makkelijker.

hero banner
Let’s Colour

De wereld van kleur

Onze verf zorgt niet alleen voor mooiere muren, maar verbetert ook miljoenen levens wereldwijd.

Veilig en eenvoudig betalen visa amex bancontact master card
Fetching the data, plz wait..